Evelin erotikus masszázs Budapest-702823501

Beszámolóim

Evelin, felejthetetlen masszázs

  Grizzlymedve

Egyeztetés

A hirdetését itt az oldalon láttam meg, már nagyon régen és az óta rendszeresen randizunk. Az egyeztetések során rendkívül rugalmas volt a kezdetekben is. Ma már pedig szinte szavakból értjük egymást. Rendszeresen szoktunk trécselni az egyes randik között is.

Megközelítés

A megközelíthetőségről mindent elmond, hogy a Király utca és Nagymező utca környékére kell menni ha Evelint fel kívánjuk keresni. A parkolás is nyilvánvaló a környékből kiindulva. A GPS pontosan a címre visz, aminek nagy előnye, hogy látjuk hova kell vissza sétálni miután kaptunk szabad parkolót. A közelben található parkolóház is, de azt még nem használtam.

Helyszín

Számomra nem a hely, hanem Evelin a lényeg, így hamar túltettem magam azon, hogy az új hely ahol Evelinnel jelenleg randizhatok nyilván szokatlan számomra a korábbi jól megszokotthoz képest.
Ezen a helyen is minden adott, hogy egy jó hangulatú randit tudjunk megejteni. A bejárattól egy hosszú folyosón jutunk egy nagy előtérbe, ahonnan nyílik a franciaágyas nagyszoba és a fürdőszoba. Ugyaninnen van lehetőség egy galériára feljutni, ahol egy kisebb hancurszoba található. A fürdőszoba jól felszerelt és igazán kényelmes felfrissülésre ad lehetőséget.

Hirdető külseje

Nem szokásom azzal elütni a külső leírását, hogy meg lehet nézni a fotókat. Evelin esetében ez nem is lenne lehetséges, mert a külső bemutatásánál nagyon nehezen és információ szegényen tudok hivatkozni az oldalon látható fotóira.

Nem csak azért, mert nagyon kévés fotója van fenn az oldalon. A problémám a fotókkal, hogy nem felelnek meg az ilyen témájú és funkciójú fotókkal kapcsolatos elvárásaimnak.
Nekem az ilyen témájú és funkciójú fotókkal kapcsolatosan az a véleményem, hogy a jó fotókról kiderül a fotóalanynak a formavilága, sőt ezen túl még az illető személyiségére vonatkozó lényeges infók is.

Evelin fotói messze nem fejezik ki a lenyűgöző formavilágát, de a habitusára vonatkozóan végképp semmi utalást nem adnak. A képek nem fejezik ki azt a humorral fűszerezett egyéniségét, amely egyébként sokkal vadabb annál amit a fotók sejtetnek.

A másik portálon van egy nagyon jó fotó, amelyen a cickói teljes valóságukban megtekinthetők.
Azonban ez még kevés a számomra nagyon szimpatikus formáinak az érzékeltetéséhez, így az alábbiakban ezt leírom:
Evelin már nem tini, de még messze nem milf, attól még nagyon messze van. Az összképet tekintve számomra az a típus, amely minden vonatkozásban megfelel az ízlésemnek. Rendkívül csinos és nem véletlen a saját szlogenje: „Kerek popsi, feszes cickók" mely minden tekintetben teli találat. Azzal kiegészítve, hogy a popsi nem csak kerek, hanem ideális méretű és acélkeménységű. A feszes cickókról még az Összképben is írok. A sebészi beavatkozásnak csak az eredménye látszik, de semmiféle visszamaradt nyoma nincs. Ideális keménységűek és egyszerűen imádom, ha kézbe vehetem. Közben szeretem nézni az igézően szép szemeit, amelyekkel úgy tud visszanézni, hogy beleolvadok a lepedőbe. Nem a magas lányok táborába tartozik, ugyanakkor nagyon arányos a teljes alkata és hibátlan formájú lábai is hozzátartoznak ahhoz, hogy bombanőnek nevezzem.

Masszázs

Időrendben vannak leírva az események és így keveredik a Masszázs és Kényeztetés.

Evelin úgy várt rám, hogy nem sokat bízott a véletlenre, mert felül semmiben várt egy combközépig érő fekete neccharisnyában és egy tangában. Mezítláb volt, ami számomra még felkavaróbb volt mintha tűsarkúban várt volna. Ugyanis a lábai így mezítláb is tökéletes formát mutattak. Erre szoktam azt mondani, hogy annak a nőnek van jó lába, akinek mezítláb is jó a formája. Akinek csak a tűsarkúban mutat jól a lába az már visszafogottabb élményvilágot okoz számomra. Evelinnél nincs ezzel probléma, olyannyira, hogy ahogy haladt előttem a tetthely felé és ballagtam mögötte egyrészt nem bántam volna, ha az út minél hosszabb. Ugyanakkor minél előbb szerettem volna már kezdeni a szeánszot. Nem volt ez egy hosszú út, de előbb csak magamban határoztam el, de mire a szobába értünk már hangosan kijelentettem, hogy semmiféle olyan mutatványt nem szeretnék amihez hasra kellene feküdnöm. A miért kérdésére válaszoltam, hogy azért mert a farkam miatt már ez nem lenne lehetséges. A helyzetem semmit nem változott a fürdés során sem, mert a nyitott ajtó előtt „véletlenül” folyamatosan úgy helyezkedett, hogy ne tévesszem a szemem elől. A háton csúszkáról azonban egyikünk sem akart lemondani, így a farkamnak a hason fekvéstől való kímélése érdekében állva prezentálta a háton csúszkát. A fülembe suttogta: de jó, hogy újra a keze közé kerültem, majd egy puszi kíséretében a bimbóival párhuzamos karcolatokat helyezett el rajtam. Közben, hogy el ne essen kapaszkodott belém, ami leginkább a farkamnál fogva történt nem kis örömömre. Úgy bele jöttünk ebbe az álló csúszkába, hogy megkívántuk elölről is. Miközben érzékien lihegett a nyakamba, most elölről karcolt engem úgy a mellbimbóival, hogy komolyan odanéztem, nem látszik – e meg a nyoma. Nehogy elessünk, kölcsönös védelmünk érdekében a farkamat a combjai közzé kapta és jól erősen szorította, de csak annyira, hogy mozogni azért tudjon a farkam a jó helyen. Szerencse, hogy a tanga rajta volt, így nem jött létre a sötétebb oldalon természetes helyzet. Ettől függetlenül kapitulációhoz nagyon közeli helyzetbe kerültem és „könyörögtem” ne végezzen így ki, mert olyat esünk, mint a gyalogbéka. Kérésem teljesítéseként hanyatt döntve levitt a francia ágyra, ahol nem sokat teketóriázott, mert háttal nekem lingam királylányként úgy ült rám, hogy trónként az ágyékomat használta.

Folytatás a következő fejezetben.

Kényeztetés

Be akarta mutatni a teljes lingam repertoárját, így előbb a farkam mellet érintett a kezeivel, majd miután így visszahozott a fent írt kapituláció közeli állapotból akkor tért rá a varázslatra. A golyszlikat, a rudat és a makkomat a lehető legváltozatosabb érintésekkel és mozdulatokkal stimulálta, váltakoztatva az érintések erősségét is. Én eközben hátulról a melleit vettem birtokba és masszíroztam azokat, miközben ezzel kapcsolatos elégedettségét határozottan tudtomra adta. Sőt figyelmessége jeléül mondta, úgy helyezkedik el, hogy el tudjam érni mindenhol és ennek megfelelően elhagyta királynői trónjául szolgáló ágyékomat és mellém helyezkedve lingamozott tovább. Én viszont immár a két kezemmel felváltva jártam az utamat tokától bokáig. Miután méltatlankodtam, hogy a tanga számomra most útban van, nevetve közölte, hogy félre tudod te azt húzni. Félre tudtam. Így már mindkettőnk mindkét keze a lehető legjobb helyeken járt, Evelin egyre hangosabban sóhajtozott, én pedig kicsit üvöltve lőttem szét az utódokat.

Tisztogatás és tusolás után ott folytattuk ahol abbahagytuk. Eközben én felvetettem, hogy ugyan a tangában is elbűvölő a látványa, de a nélkül is el tudnám viselni. Erre azt mondta, hogy annak az a jelentősége, hogy a popsiját jobban kiemeli és hangsúlyozza. Én viszont „csupán” az összehasonlítás kedvéért ragaszkodtam a tangától történő megszabadulásához. Hát a különbség egyáltalán nem volt szignifikáns, mert így is és úgy is szuper Evelin megjelenése. Hanyatt fekvő helyzetemben egyeztünk meg a folytatást illetően. Kebelszexet bemutatva járatta kebleit a farkamon, miközben a létező össze irányban elhelyezkedett rajtam. Mindegyik irány más élményt nyújtott, de mindegyik egyformán olyan jó volt, hogy nem tudtunk ebben különbséget tenni még a második kör után sem. Csodás lett volna, ha így végez ki a kebleivel, de mást talált ki, ami nem is volt ellenemre. Ugyanis oldalt fekvésbe parancsolt, majd így olyan szorosan simultunk egymáshoz, hogy közöttünk semmi légrés nem maradt. Ezen annyit lazított, hogy a farkamat a kezébe tudja venni és aktust imitálva mozogtunk. Eközben az ujjait egy helyben tartva stimulálta a farkamat, miközben én gyakorlatilag megdugtam a marokban tartott kezét, melyben mindketten egyaránt örömünket leltük. Az ilyen formában történő kivégzésem következtében én az ágy felett lebegve éreztem magam, ahonnan Evelin szépen visszacsalogatott maga mellé. Majd nem fadarabokként, és nem némaságba burkolódzva lestük egymás szavait és többek között egybehangzóan konstatáltuk: ezt a randit is sikerült alaposan kimaxolnunk.

Elszámolás

A szeánsz után történt és kevesebb időt vett igénybe, mint ahogy ezt ide leírtam.

Evelin, felejthetetlen masszázs

  Sweetie

Egyeztetés

Előző nap telefonáltam, elsőre nem vette fel, de miután már voltam nála, tudtam, hogy nem is kell többször hívnom, mert elmentette a számom, és visszahív, amint ráér. Erre 10 perc múlva sor került, megbeszéltük, kivel, mi történt a legutóbbi találkozó óta, és egyeztettünk egy időpontot.

Megközelítés

Nagyon egyszerű, a Nyugati környéke, akár tömeggel, akár autóval. Én utóbbival tettem, de odébb parkoltam, a hátralévő távolság további részét gyalog tettem meg, a Nagykörút látványos tud lenni ilyenkor, minden szempontból.

Helyszín

Régi, masszív bérház, a vaskapu betolása az első szűrő, a gyengék itt elvéreznek. Evelin a kapuban telefonon mondta a kódot, de egy néni beengedett közben, ezek szerint mégsincs annyira bűnöző fejem. A lakás nagyon kulturált, szépen felújított, a fürdőben egy rakás tusfürdő, a szobában diszkrét félhomály, ami segít, hogy a kinti 32 fok kint is maradjon, és egy nagy padlóventilátor teszi még kellemesebbé a klímát. A félhomály amúgy a hangulatot is megalapozza, bár egy kicsit több fényt kíván az ember fia, ha Evelint nézegeti.

Hirdető külseje

Nagyon szép arca van, és nagy barna szemei. Említettem neki, hogy az oldalon az arcos képe szigorúbb, mint amilyen ő valójában, de mondta, hogy sokaknak bejön az a kép. Amúgy gyönyörű mosolya van, és nem fél használni. Egy szál fekete bugyiban fogadott, felül semmi. Kis hozadéka a kánikulának, hogy így már az elejétől csodálhattam a szép melleit. (A bugyi sem sokat takart a kerek popsijából.)

Masszázs

Lefeküdtem, lábtól felfelé indult, rám parancsolt: "lábakat szét." Mint a zsaruk a motozásnál. Csepp ellenvetésem sem volt. Kértem, hogy a nyakamat és a vállamat alaposabban. Ahhoz képest, hogy alig 50 kiló, nagyon intenzív masszázsban volt részem. Ha valaki lemondana az erotikus részről, és csak felfrissülni szeretne, az sem érezne hiányt a masszázs intenzitása és alapossága miatt. Dehát, miért is mondana le bárki az utóbbiról?
Közben végig csevegtünk, az élet nagyobb és kisebb dolgairól, nagyon közvetlen, de nemcsak beszélni szeret, kíváncsi is arra, amit mondtam.

Kényeztetés

A masszázskrém után olaj következett. Nem úgy, hogy olajra léptem, hanem beolajozott, és elkezdett csúszkázni. Miután tükör nem volt, nyaktekergetés módszerével próbáltam elcsípni a pillanatokat, ahogy a melleivel végigsimítja a hátamat, nyakamat. (Nincs kockázat, ha begörcsöl a nyakam, úgyis kimasszírozza.) Ekkor még mindig hason feküdtem, közben hallottam, hogy rá is hatott a szituáció, a mellei nagyon érzékenyek, nemsokára jelezte, hogy leveszi a bugyit, mert nedves lenne, és az kellemetlen. (Dehogyis...) Megfordultam, és szemből csúszkált mindenhol, közben simogattam a melleit, ha éppen nem a főkapitány környékén kalandozott velük. Egy-két bimbó-makk csúcstalálkozót követően megfordult, a hasamon ült, és megkezdte a kezelést, pontosabban a kezezést. Miközben hátat fordított, simogattam a finom melleit, amit nagyon szeret, és pici sóhajokkal honorált. Elkalandoztam a combjaira, sajnos a Bermuda-háromszög tiltott terület. Versenyt futottam az idővel, mert tudtam, hogy a kezei nagyon hatékonyak. Igyekeztem minél tovább simogatni, masszírozni a melleit, mielőtt... Miután már nem voltak szavak, kikísért a zuhanyzóba, és lemosta az olajat a hátamról. Zuhanyból visszatérésem után nem sietett felöltözni, egy kicsit még masszíroztam a hátát, amit nagyon értékelt, mondta, hogy gyakrabban kellene masszőrhöz járnia.

Elszámolás

Az asztalra helyeztem, nem kérte, de én így tartom jobbnak, hogy utána ne kelljen foglalkozni vele.

Evelin, nagyon jó masszázs

  Sweetie

Egyeztetés

Második kísérletre felvette a telefont, majd mondta, hogy éppen buszozik, így javasoltam, hogy inkább mégse ott beszéljük meg a részleteket. Ígérte, hogy visszahív, ami egy órán belül meg is történt. A kedves csevegős hangján elmondta a részleteket, másnapra beszéltük meg a találkozót.

Megközelítés

Nyugati. Tudjátok, még a mobilok kora előtt mindenki úgy beszélte meg a randit, hogy a Nyugatinál, az óra alatt. Járművemet hátrahagytam a közlekedési káoszt kikerülve, mosolygós arccal néztem az anyázó sofőröket a dugóban. Szóval, aki márt járt Budapesten, vagy hallott ilyen nevű városról, az nem tudja elhibázni. A legnagyobb plázával szemben található a tetthely.

Helyszín

Mások írták már, hogy olyan, mintha a II. világháború bombázásai után nem épült volna újjá. Szerintem meg egy átlagos pesti bérház, arra az 1 percre, amíg fölmegy a lift, nem foglalkoztam a falak, korlátok, stukkók állapotával. A lakás nagyon rendezett, felújított, minden igényt kielégítő. (A minden igényről kicsit később.)

Hirdető külseje

Evelin egy fekete body-ban fogadott, kézfogás, puszik. Nagyon szép arca van, szerinte karikásak voltak a szemei, én a karikákat nem vettem észre, csak beléjük nézni tudtam. Az sem kerülte el a figyelmem, hogy hihetetlenül formás popsija van. A cicik kicsit később kerültek terítékre.

Masszázs

Fürdés után várt a zuhanyzó előtt, majd bekísért a szobába. A lábaimnál kezdte, majd haladt felfelé. Kértem volna, hogy a vállam és a nyakam kicsit erősebben, de valahogy ráérzett, nem is kellett szólnom. Közben jól beszélgettünk. Ekkor még fegyelmezett volt a szerszám, bár igyekeztem itt-ott megérinteni, simogatni közben. A masszázs szekció végén a kezeimet vette kezelésbe, amit a lábára helyezett, majd közölte, hogy most levetkőzik, és kezdődhet a csúszka.
Kértem, hadd segítsek ebben a műveletben, de mondta, hogy bonyolult a kicsomagolás, így csak apró simogatással asszisztáltam. A csúszka tényleg fantasztikus, igyekeztem állandóan hátranézni, ahogy a melleivel, a combjaival végigsimít, és persze, én is simogatni.

Kényeztetés

Következett végre a szembefordulás pillanata. Akkor már elég "kemény" volt a helyzet. A tökéletes melleivel végigsimította a végigsimítani valót, és jelezte, hogy ha szeretném, és is beolajozhatom a popsiját. Szerintetek??? Azt sem titkolta, hogy imádja, ha a melleit kényeztetik. Először szemből, majd hátulról simogattam az ikreket, amit finom kis sóhajokkal honorált. Ekkor éreztem, hogy következik a kapituláció, hátat fordított nekem, és megkezdte az ellenfél módszeres kivégzését, miközben a popsiját, mellét simogattam hátulról. Éreztem, hogy ennek jó vége lesz, addig is igyekeztem kihasználni az időt, hogy még találjak fogást a fantasztikus testén. Miután elszállt a győzelmi zászló, igyekezett segíteni a törölgetésben, majd a búcsúfürdéskor felajánlotta, hogy megmossa a hátam. Maradt még pár percünk, amit arra fordítottam, hogy kicsit én is masszírozzam, vagy inkább simogassam a hátát.

Elszámolás

Az elején történt, nem ő kérte, én szeretem így, mert utána nem kell foglalkozni vele.

Evelin, nagyon jó masszázs

  Bemapó

Egyeztetés

Pár csengés után felvette a telefont. Aznapra kértem időpontot. A felkínált lehetőséget elfogadtam és már túl is voltunk az egyeztetésen.

Megközelítés

A karácsonyi időszak miatt a közelben kerestem masszőr lányt. Evelinék szalonját ismertem, de nem nagyon szoktam látogatni, mert túl közel van a mostani munkahelyemhez és esetleg valaki a kollégák közül nem értené, hogy miért tévesztettem el a házszámot. Szóval gyalog mentem, de metróval, trolival és busszal is jól elérhető a hely, sőt még vonattal is!

Helyszín

Közepes állapotú bérház a Nyugati tér környékén. Biztos sok MT ismeri, mert jól bejáratott szalon minőségi szolgáltatókkal. A lakás tágas és kellemesen meleg. A szobában tatami és saját bejáratú fürdő. Egyetlen negatívum a tükrök hiánya.

Hirdető külseje

Evelin az adataiból és a fotóiból (amelyekhez csak egészen kicsit nyúlt a fotós) is láthatóan egy vékony és bájos kicsi hölgy. Egy ingszerű felsőben és fehérneműben fogadott, amelynek a felső része a masszázsra le is került róla.

Masszázs

Masszázs előtt persze zuhany és szájvizezés, majd illatos friss testemmel elterültem a tatamin. Evelin a lábamnál indította a kezelést, ami inkább egy erőteljes simogatás, mint gyenge masszázs. Közben jól elbeszélgettünk, csak azt sajnáltam, hogy nem látok belőle semmit, csak ha kicsavarodva hátranézek. Inkább nem is csavargattam magam, hanem kényelmesen elhelyezkedve élveztem Evelin érintéseit. A lágy mozdulatok és a meditációs zene teljesen elandalítottak, úgy hogy a végére téta állapotba kerültem.

Kényeztetés

A fordulás után a csúszkálás előtt beolajozhattam Evelin melleit. Kellemes tapintású pici, de érzékenyen reagáló cickói vannak. A csúszkába beépített egy rövid aktusimitációt, majd mellém telepedett és kézbe vette az irányítást. Ekkor már a falat bugyitól is megszabadult, így lent is lehetett finoman simogatni. A kézi levezetésnél nem jutottunk tovább, ezért franciázásáról legnagyobb bánatomra nem tudok beszámolni. (Persze kérhettem volna, hogy furulyázzon, de ha a szolgáltatónak nincs kedve, akkor inkább nem erőltetem.) Mivel a masszázzsal elment az idő, a levezetést sajnos nem tudtam hosszan kiélvezni. A kezei között sültem el. A nyomokat puha törlővel tüntette el. A tisztogatásomat a zuhanykabinban fejezte be, ahol megszabadított az olajnyomoktól is.

Elszámolás

Utólag rendeztük. A telefonban nem kérdeztem rá a csokor nagyságára, ezért ott szembesültem vele, hogy bizony egy koszorúról van szó.

Evelin, nagyon jó masszázs

  drsi

Egyeztetés

Ő kezeli a telefonját és rögtön felvette és informált a lehetőségekről. Mondta h van olyan része a szeánsznak ami a masszázs alatt dől el.

Megközelítés

Könnyű tömegközlekedéssel elérni, mert a Nyugati tértől nincs messze. Az itteni térképet ne használd, mert az a pályaudvar kettes vágányt mutatja randi helynek. Parkolni a felüljáró alatt lehet, ha szerencsés csillagzat alatt születtél.

Helyszín

Erről már írtam előzőleg, h a ház tragikus állapotban van belülről. Nem tudom, h hányba épült, de szerintem az iskolás gyerekeknek itt mutatják be a történelem óra kereten belül hogy nézet ki Budapest, amikor 1945-ben a front elvonult. A lakás szép rendes, fürdőszobában zuhany, hol a fejedre engedi a vizet, hol hideg, hol meleg. Azt mondják, h egészséges a forró és hideg víz váltása zuhany közben. Tehát valószínűleg ezért van ez így szerelve.

Hirdető külseje

Mindig picit félve megyek új lányhoz, ha nincs beszámolója. Most is így volt de..... Az ajtó másik felén cserfes tündér várt. Csinos szép arcú lány, aki hihetetlen jó kedvű. Imádni való. Az a masszázs során derült ki, hogy tinis hegyes cickója van pontosan olyan, ami a súlyához és magasságahoz való. De hát nőből van és nem elégedett vele. Popsi szép kerek, tenyerébe illő.

Masszázs

Szokásos forgató könyv, el fürödni és mire visszajöttem még mindig abban a kis fehér ruhácskában volt, amiben fogadott, így neki álltam kicsomagolni. Ahogy vettem róla le a ruha darabokat, finom bőrére puszikat helyeztem el. A cickó nagyon jól reagált a puszikra. Körbe pusziltam az egész testét, kivéve a tiltott zónát ott lent. Szívesen adtam volna puszikat oda is, de ez nincs az étlapon. Kezdetét vette a masszázs, ami nagyon alapos. Alig vártam, h végre áttérjünk a csúszka masszázsra Hát ezek a hegyes bimbók szinte karcolják az ember testét. Finoman csúszkált rajtam.

Kényeztetés

Az egyik csúszka vége az lett, h lecsúszott a velem egykorúhoz. Kezdetét vette a lingam masszázs. Ez a leányzó szereti kényeztetni a férfi embert. Nagyon jól csinálja. Nagyon gyakran az új lányok fa..... verést értik a lingam alatt. Ő nem. Nagyon jól irányítható, mindenkinek van amit különösen szeret és Ő ezt rögtön alkalmazza. Miután a kémia működött közöttünk kaptam egy finom franciás kényeztetést is. Nagyon jól felhúzza az embert majd vissza engedi. Csodálatos. Sajnos durranás nem volt, mert éppen a vissza engedés stádiumában voltunk, amikor ránézett az óra és látta, h pár percünk van. Gyorsan próbálta megoldani a helyzett, de én egy ilyen szép szeánsz után nem tudtam gyors lenni. Majd legközelebb, mert biztos lesz legközelebb.

Elszámolás

A szokásos. Ha ilyen élményben van része az embernek, akkor majdnem mindegy, h egy vagy két virag szállal több.

Evelin, jó masszázs

  Monster66

Egyeztetés

Rám tört az öt perc, és mennem kellett valahova, de mivel ad-hoc volt az ötlet, ezért a "hosszú" várakozást igénylő lányok kiestek a kosárból. Láttam hogy hívható, így telefont ragadtam. Egyből felvette, elmondta mi merre, és mint kiderült fél órán belül tudott is fogadni.

Megközelítés

Stefánia útról könnyen megközelíthető helyen van a rendelő egy mellékutcában. Parkolni könnyű volt, most ingyenes (amúgy nem néztem, fogalmam nincs). A BKV se rossz, aki hajlandó pár percet sétálni az akár Metróval is jöhet, de amúgy talán csak libegő nem jár ezen a környéken.
A házszámot egyből megkaptam, könnyen beazonosítható, szóval minden ok.

Helyszín

A lakás láthatóan célhelyiség, nem itt lakik, de egyedül dolgozik, hacsak a szekrényben nem volt valaki :) A lakásban patent rend, tisztaság. Szép világos volt a nappali, benne kanapé a ruháknak és nekem, a fürdőben kád ahol lehet tusolni szájvízzel és mindennel ami kell.
Maga a massz egy külön szobában történik, ahol kb egy ágy van, némi tükör, de itt már inkább vendéglátómra koncentráltam.

Hirdető külseje

Evelin bár írja az adatlapján a magasságát, engem mégis sikerült meglepnie, szeretem az alacsony lányokat. Már az ajtóban egy harisnyában és egy bugyiban fogadott, amivel meg is lepett, nem szoktam ilyen bele a lecsóba nyitáshoz.
Evelin amúgy egy apró, de bomba csaj. A cicik csináltak, de nem érdekelt, a popsija bomba kerek, bőre finom bársonyos, az arca is szép, szóval nekem bejött.

Masszázs

Érkezés után bekísért, majd elkezdtünk beszélgetni, én vetkőzni, és irány a tus. Utána egyből a kis szobába kisért, majd hamarosan ő is csatlakozott hozzám. Alapvetően Nuru masszázsra neveztem volna be, de mint kiderült ez az opció kellékanyag hiányában jelenleg nem elérhető, így maradtunk a kényeztető, majd csúszka masszázsnál. A program hason fekve kezdődött, és gyakorlatilag a láb-hát vonalon maradtunk. Mivel nem svéd masszázsra mentem, ezért nagy csomó keresés és lazítás nem jött szóba, inkább a kényeztető gyengédebb vonalat toltuk, közben beszélgetve az élet dolgairól. Elég jó beszélőkével van megáldva, így nem kell erőlködni, néha elég csak hallgatni.
Erről nehéz is többet mondanom, nem titkolózásból, de kb. ennyi történt. Aki szakszerű gyógymasszázst keres gondolom nem ide jön, de ez nem baj, ez a műfaj másról szól. Mikor eljött az idő szépen megöntözte kebleit olajjal, és elkezdett rajtam kereszteben majd hosszában csúszkálni, én pedig moziztam közben hol egyik, hol másik irányból, mivel mind a feneke mind a kebleinek játéka tetszetős. Persze semmi nem tart örökké, így szólt hogy akár meg is fordulhatnék, én pedig nem ellenkeztem.

Kényeztetés

Fordulás után előlről is megtapasztalhattam a csúszkát, kebleivel ügyesen dolgozott (a bugyi maradt). Majd mikor úgy hozta az élet akkor elkezdett egy finom lingammal kedveskedni. Előbb szemből dolgozott rajtam, majd megfordult, és miközben dolgozott rajtam én a fenekét markolásztam. Mivel a francia szimpátia függő így rákérdeztem, és bár egyértelmű választ nem kaptam, de kaptam is meg nem is. (talán egyszer kaptam rá egy csókot, aztán ennyi, visszatértünk a kezeihez. Nem erőltettem a dolgot, ő pedig úgy járt kedvemben, hogy bugyi félrehúz, és enyhén megemelkedve csodálhattam az alsó fertályt. Simogathattam amúgy, de az ujjakat tilos volt mélyre bevetni, így inkább csak az ember fejében pörögnek a gondolatok, hogy ejj, de kár hogy nem másik kategória :) Ettől több viszont nem történt, így megadtam magam a sorsnak és kezeinek és ellőttem a patronom. Ez tkövetően takarított, majd felajánlottam neki egy kis hátmasszázst, mivel fájlalta a hátát. Egy darabig kedveskedtem neki, majd nem akartam visszaélni a vendégszertetével, ezért indítványoztam a fürdést. Irány a tus, közben még beszélgettünk, illetve addig is míg öltöztem, majd balra el.

Elszámolás

Amennyi az elején elhangzott annyi volt, nem változott semmi. Talán ez most a BPÁ.

Evelin, jó masszázs

  Wizardius

Egyeztetés

Hétköznap reggel bent a belvárosban jártam, és mivel hamarabb végeztem a fodrásznál mint ahogy azt én eredetileg terveztem, gondoltam körbenézek a térkép funkción keresztül, hogy ki van a közelben és esetleg így reggel elcsíphető egy kis gyors, munka előtti szexizős mókára. Szerencsémre Evelin már viszonylag kora reggel elérhető volt, így könnyen felvettem vele a kapcsolatot telefonon, megbeszéltük a részleteket, felsoroltam kívánságaimat és így sikeresen bekéredzkedtem hozzá egy rövidke szeretgetésre.

Megközelítés

Ez itt a City Centre, az Oktogon és az Opera között, az Andrássyról nyíló belvárosi broadway utca. Én gyalog illetve BKV-val mentem, könnyű ügy hisz járnak ott buszok, villamos az Oktogonnal, kismetró végig az Andrássyn, sőt a troli is jár pont az ház utcájában.

Helyszín

Egy régebbi polgári társásházban található a helyszín. Bejutni könnyű volt, Evelin beengedett, majd telefonon elnavigált mint egy GPS a lakás bejárati ajtajáig, hisz az épületen belül könnyen el lehet tévedni: sok a lépcsőház meg a zeg-zúgos negyed-, és félemelet...lényeg a lényeg, hogy Evelin segítségével oda találtam. Szerintem maga a lakás teljesen rendben van: tiszta, rendezett, kulturált körülmények fogadtak. Fürdőszoba tiszta, van több féle szappan, sampon, tűsfürdő. A kilépő száraz volt, és kaptam tiszta törcsit, duplán: egyszer az elején 1et, majd egy másikat a végén. Ez plusz pont részemről, hogy 2szer is tiszta, száraz törcsit kaptam. A masszázs szoba rendben volt: szék a ruháknak, TVből zene szól, illatos gyertyák és mécseset az éjjeli szekrényen, illetve egy nagy francia ágyon zajlik az action, és vannak szép nagy tükrök mind2 oldalon, lehet bátran kukucskálni, szemeket legeltetni.

Hirdető külseje

Nagyon adom Evelint mint nő, nagyon-nagyon dögös egy nő. Nem egy mai 18-as friss tini pipi, de nem is egy olyan klasszikus old-school MILF. Bomba alakja van, izmos has, formás lábak, tetőtől talpig nagyon fitt. Bőre selymes és puha, szépen barnított. Top 10es feszes fenék. Na meg a cicik, nagyon ott vannak. A cicik szilikonosak, de komolyan mondom, ezek nagyon rendben vannak, szóval ez szép munka volt doki!

Masszázs

30 perces "gyors" programra mentem, Evelin egy fekete 2 részes fehérneműben várt, míg én toltam egy rapid zuhanyt, ő elkészítette a masszázs szobát: gyertyák, illatos mécsesek, relax háttérzene. Fürdés után hasra "parancsolt", ledobta a cici-fixet, bugyi maradt végig fent, 30 perces progiban ez a szabály. Beolajozott és kaptam egy bemelegítő hát és láb masszázst, alapos és kellemes erősségű, jó technikájú masszázs mozdulatokkal. Rövid időn belül, Evelin már a csodás melleit olajozta és indult is a vágykeltő csúzskálás a hátamon. A szilikoncsodák kellemes csúszkálása a hátamon megtette a hatását és már nem egyre nehezebben bírtam a hason fekvést.

Kényeztetés

Evelin hamar megkegyelmezett és engedte, hogy megforduljak. Mellém ült, úgy jó közel, hogy egyik kezemmel elérjem a ciciket, a másikkal meg a bugyin keresztül simogattam a puncit, néha-néha finoman félrehúzva a textiliét, hogy hozzáférjek a csupasz, nedves puncihoz. Csurgatott némi olajat a meredező farkamra és golyóimra, majd finoman egyik kézzel elkezdte fel-le verni, másikkal a golyóimat kényeztette. Egyre jobban éreztem, hogy közeledik a vég, így megkértem Evelint, hogy egy kis franciával végezzen ki: szerencsémre nem volt ellenére, hátra húzta a bőrt a makkomon és be is kapta a farkamat. Férfiasan bevallom, hogy (másod)perceken belül jeleznem is kellett Evelinnek, hogy nincs visszaút, én itt és most jövök - NFVSZ nincs a fél órában - így Evelin kézzel kivégzett. Hagyott lenyugodni, majd kedvesen tisztára törölgetett. Sőt, zuhanyzás közben még a hátamról is lemosta az olajat, micsoda top service!

Elszámolás

A program végén raktam le a telefonban megbeszélt összeget a kis éjjeli szekrényre, extrákról nem tudok, semmi csalás, semmi ámítás. Ár-érték-arányban nekem a 30 perces programom fullosan megérte.

Evelin, jó masszázs

  pukkandur1

Egyeztetés

Konnyen elerheto volt, amikor az oldalan jelezte is. Mar egy ideje neztem a hirdeteset. Telefonon hivtam, es pozitiv meglepeteskent ert, hogy milyen kedves, mosolygos mar a telefonban is. Ismertette a lehetosegeket, es azonnal tudtunk idopontot is nezni. Meg egy 15 percet tolnom is kellett rajta (az idoponton...), de semmi problema nem volt, nagyon elozekenyen lereagalta. Biztos, szerencsem is volt, mert napkozben mentem es nem jott utanam senki.

Megközelítés

En bkv-val mentem, konnyen megkozelitheto a hely. Szerintem parkolohely is szokott lenni a haz elott, de a jelenlegi helyzetben erre a nyakamat nem tennem ra. A lepcsohazon belul azert mar nagyobb kihivas eligazodni, de vendeglatom utasitasait kovetve el lehetett jutni a kis eldugott lakasig.

Helyszín

Egy jo allapotban levo belvarosi poldari lakas. Semmi extra. De nem is belsoepiteszeti korutra mentem. A lakasban egyszerre ketten dolgoznak, ha jol ertettem, de, mikor en mentem, a masik leanyzo nem volt ott, csak mi voltunk. Ha valaki a tusfurdo valasztekert menne, nem kell aggodnia, talal nehanyat. A masszazs agyon tortenik.

Hirdető külseje

Nagyon csinos kiscsaj. Nem magas, ilyen 165 cm korul lehet, de nagyon formas es szexi - ez amugy a kepein is latszik. Egy szexi feher szinu bugyi-combfix-melltarto komboban fogadott, kedvesen mosolyogva. Puszikkal koszontunk aztan elvezetett a szobaba. Itt mar ereztem, hogy jo helyen vagyok. Tenyleg feszes a popsi, es, mint kesobb kiderult kerek a cici is. Szep szilikon, semmi tulzas, de egy alacsonyabb lanyon ez is mar szemetgyonyorkodteto.

Masszázs

Felorara mentem, igy nagyivu atmasszirozasokra nem is szamitottam. O is elmondta, hogy ez eleg rovid idoszak. De, amit tapsztaltam belole, az szakszerunek tunt es jol is esett. De nalunk ez inkabb egy kis hangolodas volt, a borunk erintesevel szepen elkezdtuk egymast megszokni. Kozben beszelgettunk kicsit. Nem volt tolakodo, vagy zavaro, inkabb egy kedelyes cseveges zajlott. Aztan melltarto le es kicsit megkarcolgatta a hatamat a cicikkel. Majd kerte, hogy forduljak meg.

Kényeztetés

Fordulas utan indult egy kis csuszkalas. Tenyleg nagyon szep melle van, csodas kis agaskodo bimbokkal. Mellettem terdelt es igy csuszkalt valtakozva a mellkasomon, majd le a farkamhoz. Ezzel szepen be is inditott, es mar majdnem teljesen be is merevedtem. Akkor kicsit felegyenesedett es csorgatott a fenekere egy kis olajat (vagy kremet?) azzal a kacer mondassal, hogy, “ha esetleg akarnal te is simogatni”. Tetszett nagyon ez a kis szexi jatszadozas. Meg, hat, mivel seggmanias vagyok, nyilvan akartam is. Szepen a mellkasomra is ult es elkezdtem gyurni es simogatni a belso combjat es a feneket, szepen tolva a vert a puncija fele. Nyogott is egy finomat es jelezte, hogy tetszik neki, ahogy hozzaerek. Bugyi meg rajta volt, mert a combfix miatt nehezkes levenni, de keresemre szivesen felrehuzta es egy picit megsimitottam a nedves puncijat is. Brrr. Kozben meg lattam, hogy a tukorben azert o is figyelget, amikor raneztem epp nyalintott is egyet a farkamon. De alapvetoen kezi levezetes van, ami eddigre mar intenzivebbe is valt, es bar, ha csak az elet random modon terelt volna minket ossze, akkor ezt kulonbozo modokon meg fenntartottam volna legalabb egy feloran keresztul, igy, ebben a helyzetben engedtem a kisertesnek es megkertem, hogy hadd elvezzek a mellere, amit teljesitett is. Kellemesen vegigsimogatott meg utana, meg a golyoimat is megdicserte (ezt meg sosem hallottam lanytol :D), aztan torolkoztunk egyet. Mivel eleg gyorsan ratertunk a szexi reszre es eleg gyorsan fel is izgatott es ki is razott magambol, igy meg a felorabol is maradt egy kis ido, ugyh meg a labamon masszirozott kicsit. Cuki.

Elszámolás

Nem tudom az extrakat, nem is szokott nagyon erdekelni. Ha valaki valamit csak penzert csinal meg, azt igazabol nem akarja. De itt minden korrekt. Az ar is rendben van, a szolgaltatas meg tenyleg jo. Elvezetes volt ez mindket fel szamara.

Evelin, jó masszázs

  tad1982

Egyeztetés

Az oldalon talàltam Evelint,könnyū volt vele telefonon idōpontot talàlni. :)

Megközelítés

Fizetōs alapból parkolàs,nem könnyū helyet talàlni,de most a covid miatt persze ingyenes volt.

Helyszín

A lakàs teljesen kultúràlt és tiszta, volt minden ami szükséges, pl tusfürdō,tiszta törölközō,és kellemes illat volt. Diszkrét elsō emeleti folyosó vègèn talàlható a bejàrat,kívülrōl redōnyök lehúzva. A lakàsban kis buddha szobrok,Ikea bútorok,kènyelmes francia àgy,mellette tükör a vizuàlis élmèny fokozásához.:)

Hirdető külseje

A Képek teljesen fedik a valóságot, Evelin kisugàrzàsa nagyon jó, kedves,érzéki és nagyon szexi teste van :) Külön kiemelném a mosolygós arcát, szép szilikon cicijét és formás fenekét. Látszik,hogy eddz,nagyon formás teste van!

Masszázs

Elōször voltam ilyen jellegū masszázson,nagyon kellemes volt,felszabadultan és megkönnyebülten távoztam! Elōször lezuhanyoztam, aztàn hasonfeküdtem és elkezdte a hátamat majd a lábamat masszírozni ami nagyon kellemesen lelazított. Majd mondta forduljak meg,és úgy masszírozott tovább,hogy a mellèt ès a fenekét simogathattam. Nagyon érzèki és izgalmas èlmèny volt,közben kellemes zene szólt. Egy idō után lingam masszázzsal folytatta ami nagyon élvezetes vègkifejlettel zárult :) Ezután mèg egy kicsit masszírozta a combjaimat majd elkisért újra a zuhanyzóba,hogy a masszázsolajat le tudjam mosni magamról. Majd felöltöztem,és elköszöntem,és megkönnyebülten távoztam :) Evelin igazi pàrductestū lány,aki nagyon érti a dolgát és a látvány mellett a masszázs is 5 csillagos volt!

Kényeztetés

Leginkàbb ō kényeztetett a masszázsával, de én is simogattam a formàs cicijét és popsijàt :) Remek a technikája és nagyon jól éreztem vele magam!

Elszámolás

Nem érdeklōdtem extràkról,teljesen elègedett voltam a kért csúszkamasszàzzsal.

Evelin, jó masszázs

  Blole91

Egyeztetés

Itt az oldalon néztem ki magamnak Evelint, már egy jó ideje és végre sikerült is össze hozni a találkát.
Dél körül hívtam amikor is felvette, de gyorsan mondta is, hogy vissza hív mert épp intéz valamit. Pár perc múlva csörgött is, egy másik számról ugyan de gondoltam, hogy ő az.
Szerencsére meg tudtunk beszélni egy kora délutáni találkozót. Minden kérdésemre kedvesen válaszolt.

Megközelítés

Balgaságomra még bevállaltam a találka előtt egy kis elintézni valót, így autóval indultam neki a városnak, hiba volt :D
Amikor már láttam hogy a megbeszélt időpontra nem fogok tudni oda érni gyorsan hívtam Evelint és sűrű bocsánatkérések közepette mondtam, hogy 5-10 percet lehet hogy késni fogok. Megnyugtatott, hogy az még bele fér. Szerencsére sikerült gyorsan parkoló helyet találni (horror áron) így csak pár percet késtem. BKVval amúgy a lehetőségek tárháza végtelen,
A megadott cím előtt hívtam és készségesen megadta a további információkat a bejutáshoz.

Helyszín

Ha jól emlékszem 4. emeleti lakás, szép tisztaság és rend mindenhol.
Érkezésem után Evelin a tetthelyre vezetett ahol gyorsan megszabadultam a ruháimtól, kaptam egy tiszta száraz törölközőt és irány a fürdő.
A fürdőszoba minden felmerülő igényt kielégítő, tusfürdő, dezodor, szájvíz, kézfertőtlenítő... akad itt minden ami kellhet.

Hirdető külseje

Evelin egy fekete harisnya bugyi szettben fogadott amitől az ajtónyitás után rögtön le is esett az állam. Gyönyörű feszes teste van, néhány igényes és szép tetoválással díszítve,

Masszázs

Zuhany, után a fürdő előtt várt és a szobába kisért, ahol a tatamira fektetett, és megkezdődött a masszázs.
Krémmel csinálta pont megfelelő erősséggel ahoz, hogy el tudja k lazulni és közben jót beszélgettünk, nem az az üres csevegés volt, hanem tényleg találtunk közös témát és tudtunk is róla beszélni. Mikor átdolgozta a hátam és a vállaimat, gyorsan kiszaladt olajért, de fél perc múlva már újra rajtam volt és megkezdődött a csúszka masszázs, Nagyon jó érzés a hogy a kemény feszes mellek cirógatták a hátam és elkezdett egyre kényelmetlenebbé válni a hason fekvő pozíció, ezt érzékelte is és pár izgató benyúlás után engedélyt kaptam a fordulásra.

Kényeztetés

Fordulás után még több illatos olajat locsolt a gyönyörű melleire és szemből is kaptam egy fantasztikus csúszka masszázst, ami alatt már többször egyre lejjebb csúszva foglalkozott a már teljesen merev férfiasságommal. Itt én már csak félig csukott szemmel élvezkedtem és hagytam megtörténni a dolgokat, majd egyszer csak fordított lovagló ülésben a mellkasomra ült, az a látvány ahogy ott púcsított felettem valami eszméletlen, így folytatta a módszeres bő olajos kivégzésemet. A látvány és az érzés meg is tette a hatását és hamar végem is lett, gyengéden letisztogatott és hagyott lenyugodni. Kedvesen megkínált vízzel (amit amúgy már a randi elején behozott a szobába) majd oda feküdt mellém és folytattuk a beszélgetést. és egymás simogatását.
Mikor a hátát simogattam megkérdezte hogy én is kedvet kaptam a masszírozáshoz, amire persze gyorsan igent mondtam. Egy ilyen gyönyörű testet élmény kényeztetni, úgyhogy a maradék pár percben én is viszonozhattam kicsit a kapott élményeket, majd miután időnk már tényleg a végéhez közeledett kaptam egy új tiszta törülközőt és elkísért a fürdőbe ahol segített lemosni rólam az olajat.

Elszámolás

A randi közben egy s sem esett róla, telefonban mindent megbeszéltünk, a végén az asztalra helyeztem, sajnos a késésem miatt nem tudtam pontos csokorral készülni de szerencsére nem volt probléma

Evelin, jó masszázs

  jkl0307

Egyeztetés

Telefonos egyeztetés történt, a részletekről korrekt tájékoztatást kaptam, nekem fontos volt, hogy erre az időpontra, 12:30-ra tudjak menni, megoldható volt. Köszönöm! A telefont ő kezeli, ez nálam mindig plussz pont.

Megközelítés

Parkolás a bevásárló központ parkolójában, majd aluljárón át a túloldalra és már ott is állsz a hatalmas vaskapu előtt, 2 kapucsengő kíséretében. Jó tanács, használd a régebbit, a szokványosat, a másik az ügyvédi irodáé, az sem olcsó, de más a szolgáltatás, legalábbis szerintem. BKV ilyesmi a frekventált hely miatt teljesen rendben van, sőt, aki vonattal érkezne, még az is megoldható. Parkolásra én a westend parkolót ajánlom, közel is van és szabad hely is van.

Helyszín

Na, itt volt némi gondom, de ezt nem varrnám Evelin nyakába. A liftből kiszállva az első ajtó, ami rácsos, és zárva volt, én ott tovább mentem, nem kellett volna. De a liftből kiszállva az instrukciók alapján az első ajtóhoz kellett mennem, azon rács volt, ami zárva volt, gondoltam megyek tovább. A következő ajtó ügyvédi iroda. Szerencsére rövid telefon után nekem is tiszta volt, hogy rossz ajtó előtt várakozok. A fürdő és a lakás is lehetne jobb állapotban, szebben kialakított. A törölköző ok volt, az ágy sem rossz, a tükör a falon még jobb. Szóval nem a lakás miatt voltam ott. Lefelé menet az volt az érzésem, hogy az összes lakóval találkoztam. A fürdőben kád, zuhanyfüggöny, a kádban szolidan a zománc megkopva. Tusfürdő 4-5 biztosan volt, sokt nem válogattam.

Hirdető külseje

Evelin szigorú! A cicik boltiak, a jobbik fajtából. Öltözék nem volt sok, de még kevesebb lett. A hölgy a csinos szomszéd anyukát juttatja eszembe. Nekem bejött, humora is van. A képek alapján kicsit másképp képzeltem el, de ez semmit nem von le értékéből! Érkezésemkor felül biztosan semmit nem viselt, arra emlékszem, alul bugyi és még valami combfix. Igazából a mellei és a humora fogott meg.

Masszázs

A masszázs része kellemes volt, ott gyúrt ahol kellett, men volt túl erős, de pont olyan amilyenre épp vágytam. Kellemesen ellazultam, közben beszélgettünk és persze a tükörből leskelődtem. A lábmasszázsra is rákérdezett, de inkább máshoz volt hangulatom, ennyiben maradtunk. A masszázs végéhez közeledve a cicik is egyre nagyobb szerepet kaptak, majd megfordulhattam és folytatódott a cicis csúszka. Innentől persze már nem feltétlenül masszázsról beszélünk.

Kényeztetés

A csúszka közben valahogy a kezébe került a nemesebb szervem is, amivel elég jól eljátszott, természetesen csak manuálterápiás módszerekkel. Első alkalommal nincs nagyobb repertoár, és próbáltam 20 perc után törzsvendég lenni, de ez így nem működik, amit persze megértek és el is fogadom. A törzsvendégeknek kicsit tovább is lehet menni, kérdés, hogy ezért törzsvendég leszek-e. A kézi kivégzésem hosszasan tartott, sokszor csúcs közeli élményekkel, hol rajtam ült Evelin, hol mellettem, hol előlről, hol hátulról érintett. Szolidan megjegyezte, hogy lassan el is kellene mennem, mert egyébként másfél órásra bővül a randink. Mivel nem vagyok törzsvendég, ezt a kockázatot nem vállalhattam, ezért kezemben az egyik mellével, másik kezemmel a fenekén, az ő keze szorgalmasan rajtam munkálkodva sikerült az utódokat elengednem. Majd pihegtem az ágyon, közben kaptam vizet is, száraz törölközőt, amihez a szekrény legalsó polcára kellett lehajolni, na ez az igazi kínzás. Utána irány a zuhany, ahol Evelin megosztotta velem a trükköt, hogy hogyan lehet az olajtól a legjobban, legegyszerűbben megszabadulni. De ezt nem írom le, aki kíváncsi, jelentkezzen be egy továbbképzésre Evelinhez!

Elszámolás

Az elszámolás az asztalkára került, az érték arány rendben van. Extra csak a törzsvendégeknek, addig csak kézi kényeztetés. Igazából a helyszín nagyon frekventált, de a lakás nekem nem jött be, azon lenne mit javítani, tudom, hogy nem ez a lényeg, mert nem a tapétát mentem megcsodálni, de az élmény egy szuper környezetben sokkal jobb lehet, éppen ezért gondolkodom azon, hogy legyek-e törzsvendég.

Evelin, jó masszázs

  kpXpet

Egyeztetés

Az esetek többségében ő kezeli a telefonját (mint ebből is látszik visszajárós vagyok). Mindig aznapra kérek időpont. Egyeztetési probléma sosem volt.

Megközelítés

A város "egyik" központjánál található a Nyugati tértől nem messze. Gondolom a Nyugati tér megközelítését senkinek sem kell túlságosan ecsetelni. Mind tömegközlekedéssel és autóval is jó. Sajnos a parkolás az ami egy kicsit neccesebb tud lenni.

Helyszín

Budapesti átlagos állapotú és kinézetű bérház. Lift is található benne. Maga helyszín kulturált és igazán rendben van. Egyértelműen adnak a tisztaságra. Sajnos az egyik szobában nem található tükör. Talán problémának egyedül a zuhany csaptelepeit tudom megemlíteni, mivel a megfelelő hőfok kiválasztása nem mindig sikerül és ilyenkor inkább az elviselhetetlen forróságra vált át.

Hirdető külseje

Egyértelműen állíthatom, hogy a valóságban még szebb mint a képeken. Mosolygós szépség. Vékony és sportos külsővel rendelkezik. A mellei szilikonosak, de egyszerűen tökéletesek. Pedig én kifejezetten a természetes melleket szeretem, mivel tapasztalataim szerint a legtöbbször elrontják a szilikonos melleket (vagy csúnya heg, elfuserált forma vagy mindkettő a jellemző), de itt erről szó sincs. Egyszerűen az ember nem tudja elvenni a tekintetét azokról a csodálatos melleiről, pedig a mosolya sem mindennapi.

Masszázs

Én másfél órás programot preferálom, mivel szeretem a hosszan elnyújtott kényeztetést.
A szokásos forgatókönyv: vetkőzés majd zuhany. Miután ez megvolt hassal a tataminak. Elkezdődik a masszázs ami inkább izgalmasan kellemes simogatás mint erőteljes masszázs, de ide nem svéd masszázsra jön az ember hanem relaxálni. Először a lábbal kezdi majd fokozatosan halad felfelé. A fenék környékén egyszer-egyszer már pajkosan megérint a szerszámot is, de csak azért, hogy az ember ne feledje miért is van itt. A masszázst háttal folytatja, kellemes és izgató simogatással, majd elkezdődik a csuszka masszázs ami azokkal a mellekkel így hátulról is észbontó. Elképesztően feszes mellei vannak rendkívül érzékeny és hegyes bimbókkal amiket a még az én érzéketlen hátamon keresztül és tökéletesen tudok érzékelni.

Kényeztetés

Majd jön a fordulás. Szépen elkezdi beolajozni a felsőtestet és az ágaskodót is, majd szemből is elkezdi a csuszkát. Elképesztő érzés meg látvány is egyben amikor a mellei között mozgatja az ember szerszámát, majd szép lassan halad felfelé az ember arca felé. Nemcsak a mellei kemények és feszesek de a fantasztikus feneke is az amiket egyszerűen muszáj megmarkolni. A csuszka végeztével elkezdi a szerszámot kezelésbe venni. Mivel én hosszan elnyújtva szeretem így az ő Lingam masszázsa tökéletes számomra (már-már Tantrikus) és ez tart addig amíg el nem ér a vég a kezei között. Amikor az ember azt gondolná hogy vége van akkor jön ráadás a tussolás vele kettesben. Ahol gondoskodik, hogy az embernek mindene meg legyen mosva. Itt maximum csak az lehet a gond, hogy a kezei között újra harca kész lesz az ember és legszívesebben még további szeánszra maradna . Ez is azon okok egyike ami miatt az én visszajárok hozzá.

Elszámolás

Utólag rendeztük a telefonon beszéltek szerint. Ahogy elnéztem pesti átlag, ami szenzációs egy ilyen szeánszért.